Tilaa sälekaihtimet ja varaosat täältä

Aurinkotuotteet
koti- ja ammattikäyttöön

Aurinkosuojatuotteet

Meiltä saat aurinkosuojatuotteet niin terassille kuin parvekkeellekin.
 Valikoimistamme löytyvät lasikattomarkiisit, Zip-screen kaihtimet ja aurinkovarjot.

Kaihdin Lehtonen, Zip-Screen

Zip-Screen

Zip-Screen on ikkunan ulkopuolelle asennettava aurinkosuojus.

Kaihdin Lehtonen Aurinkovarjot

Aurinkovarjot

Tamar GASTROlite -aurinkovarjot. Tyylikäs aurinkovarjo koti- ja ammattikäyttöön. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin sekä hotellien terasseille.

Kaihdin Lehtonen, Lasikattomarkiisit

Lasikattomarkiisi

Terassin lasikaton alapuolelle asennettava lasikattomarkiisi suojaa liialta auringonpaisteelta.

Tamar Pergolat

Pergolat soveltuvat suurten alueiden aurinkosuojaukseen ja luovat oleskelutiloja erikokoisille terasseille, parvekkeille ja kuisteille. Auringolta ja sateelta suojaavat pergolat eivät tee oleskelutiloista pimeitä tai suljettuja.

Visor terassikaihtimet

Visor kaihtimilla viilennät terassisi tyylikkäästi. Kaihtimen kankaan taustapuolen ohut helmiäiskalvo heijastaa auringon säteilyn tehokkaasti pois ja suojaa terassiasi näin liialta kuumuudelta.

Visor kattokaihtimet

Lasikattoinen terassi on usein tukalan kuuma. Visor kattokaihtimet estävät liian valon pääsyn sisään ja pitävät kuumuuden loitolla. Kattokaihtimet kulkevat kattopalkkien reunoihin asennetuilla kiskoilla, jolloin ne pysyvät tukevasti paikoillaan.

Tamar Pergolat

Pergolat soveltuvat suurten alueiden aurinkosuojaukseen ja luovat oleskelutiloja erikokoisille terasseille, parvekkeille ja kuisteille.  Auringolta ja sateelta suojaavat pergolat eivät tee oleskelutiloista pimeitä tai suljettuja. Laajat värivaihtoehdot auttavat löytämään sopivan markiisin jokaiseen pihaan. Lisäksi pergolat on helppo rullata syrjään talvikuukausien ajaksi.

Ota yhteyttä