Markiisit

Tehokkaimman suojan auringon lämpösäteilyä vastaan antavat ikkunoiden ulkopuolelle asennettavat aurinkosuojatuotteet. Markiisi estää sisälle suuntautuvaa auringonsäteilyä jopa 80 - 90 %.

  • Tamar-markiisit on suunniteltu vaativiin pohjoismaisiin olosuhteisiin
  • Tamar-markiisit valmistetaan aina mittatilaustyönä ja niillä on tuotteen turvallisuuteen ja vaatimustenmukaisuuteen liittyvä CE-hyväksyntä.
  • Voit valita markiisin käsikäyttöisenä tai moottorilla. Moottorikäyttöinen markiisi voidaan varustaa Somfyn aurinko- ja tuuliautomatiikalla.

TERASSIMARKIISIT

Terassimarkiisilla saat viihtyisän, liialta auringonvalolta ja sateelta suojatun kesäolohuoneen. Terassimarkiisi suojaa samalla myös sisätiloja liialta auringolta. Tämän päivän terassimarkiisi on sekä ulkonäöltään että teknisesti nykyaikainen ja tärkeä osa rakennusta.

Terassimarkiisin voit valita useista eri vaihtoehdoista käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Kaikissa terassimarkiiseissa on vahvat jousikuormitetut nivelvarret, jotka takaavat markiisin parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Tamar-terassimarkiisien tuuliluokka on EN 13561-normin mukaan korkein mahdollinen. Markiisin alumiiniosat ovat valmistettu lujasta suulakepuristetusta alumiinista. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus. Terassimarkiisille myönnämme 10 vuoden runkotakuun.

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisi estää auringon lämpösäteilyn siirtymisen sisätiloihin kaikkein tehokkaimmin. Moottoroidut ikkunamarkiisit voidaan kytkeä sarjaan, jolloin ne toimivat samanaikaisesti yhdellä käynnistyksellä. Ikkunamarkiisi antaa talon julkisivulle lisäväriä, upeaa tyylikkyyttä ja edustavuutta

LIIKEMARKIISIT

Liikemarkiisi antaa yrityksesi toimitiloille näyttävyyttä ja liikemerkillesi mieleenpainuvuutta. Huoliteltu julkisivu vahvistaa mielikuvaa palveluiden laadusta. Liikemarkiisi voidaan valmistaa joko terassimarkiisina, ylösrullautuvana ikkunamarkiisina tai kiinteärunkoisena korimarkiisina. Markiiseihin voidaan painaa liikemerkit ja logot.

Likaa hylkivät Swelan kankaat

Kaikissa markiiseissa on saksalaisen Swelen laadukkaat ja kestävät Sunvas- ja Sunsilk-kankaat. Perinteisen akryylikankaan sijaan Swelen kankaat ovat polyesteria. Polyesteri on jopa 30 prosenttia akryyliä ohuempaa, jolloin se muistuttaa perinteisiä pehmeitä kankaita. Kankas hylkii likaa, suojaa sateelta ja siinä on 100 prosenttinen UV-suoja. Kangas säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Erilaisia kuosivaihtoehtoja on runsaasti. 

Markiisit saatavana

  • Nivel- tai sivuvarsilla
  • Veivi- ja moottorikäyttöisenä
  • Aurinko- ja tuuliautomatiikalla 
  • Katosprofiililla sekä Sunset-etukankaalla
  • Rungon vakiovärit harmaa ( RAL 7035 ) sekä musta ( RAL 9005 )
  • Takuuehtojemme mukaisesti myönnämme markiiseille 5 vuoden takuun
  • Vanhaan markiisin saat uuden ja raikkaan ilmeen kankaan vaihdolla

kvartsilämmittimet sekä sääsuojat

Terassille iltoja pidentämään sopii Heatlight-lämmitin eli kvartsilämmitin, jonka toiminta perustuu lyhytaaltoiseen infrapunatekniikkaan. Lämmitin saavuttaa täyden tehon sekunneissa, eikä tuuli heikennä sen lämmitystehoa. Kvartsilämmittimet lämmittävät kohteita, ei ilmaa.

Tamar XL-sääsuoja asennetaan terassin seiniksi, grillikatoksen ikkuna-aukkoihin tai parvekkeelle korvaamaan lasitusta. XL-sääsuojan ansiosta terassi ja terassikalusteet pysyvät siisteinä ja käyttökuntoisina ympäri vuoden. Lujarakenteinen sääsuoja sopii suurienkin terassien suojaksi, ja voit valita kankaan toiveitteisi mukaan.