Parvekekaihtimet

Lasitetulla parvekkeella lämpötila voi kesän helteillä nousta todella korkeaksi. Parvekekaihdin estää auringon säteet tehokkaasti ja näin lämpötila parvekkeella pysyy miellyttävänä. Valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivimman ratkaisun. Autamme oikean vaihtoehdon löytymisessä ilmaisella mittakäynnillä. 

Parvekekaihtimet

  • Tekevät parvekkeesta lisähuoneen
  • Estävät kuumuutta ja lisäävät yksityisyyttä
  • Eivät estä parvekelasien toimivuutta
  • Laadukkaat ja testatut komponentit takaavat tuotteille pitkän käyttöiän

Tarjousta varten tarvitsemme parvekelasien kappalemäärän, lasien leveys ja korkeusmitat sekä parvekkeen kokonaisleveyden.

Tarkistamme mallin sopivuuden mittauskäynnillä. Mittaus- ja asennuspalvelumme tekee parvekekaihtimien hankinnan helpoksi

Parvekerullakaihdin

Erinomainen valinta kohtuuhintaan

Parvekerullakaihtimet valmistetaan läpinäkyvästä screenkankaasta. Screenkangas kestää pakkasta ja on helppo pitää puhtaana likaa hylkivän pinnan johdosta. Kankaassa olevien pienten mikroreikien ansiosta näköalasta pystyy nauttimaan myös verhon ollessa alhaalla. Screenkankaiset rullakaihtimet ovat varma valinta aurinkoisille parvekkeille, joissa maisemaa ei haluta peittää. Ketjukäyttöiset rullakaihtimet liikkuvat kevyesti ylös ja alas. Verhoa liikutetaan sivusuunnassa liukukiskoa pitkin säätökepistä vetämällä.

Exclusive parvekekaihdin

Helposti säädettävää ylellisyyttä.

Exlusive kaihdin on tyylikäs ja nykyaikainen aurinkosuoja parvekkeelle. Vain 12,5 mm:n säleiden ansiosta kaihdin menee pieneen nippuun ja parvekelasien siirtäminen käy vaivattomasti.

  • Kaihtimessa on universaali kiinnitysjärjestelmä, joten kaihtimen asennus sujuu helposti ja nopeasti – ilman työkaluja!
  • Kaihdinta säädetään korkealaatuisen kääntömekanismin avulla, joka tuo ylellisen ilmeen kaihtimelle.
  • Kaihtimessa on turvallinen nostonaru sekä alalistassa vaimenninnauha estämässä häiritsevää resonointia

16 mm:n parvekekaihdin

Tyylikäs ja toimiva kokonaisuus

Parvekekaihtimen alumiinisäleen leveys on 16 mm ja yläkotelon korkeus 19 mm. Kaihdin asennetaan parvekelasin pinnalle ruutukohtaisesti ja laseja liikuteltaessa kaihdin kulkee lasien mukana. Kaihtimen heiluminen estetään alaosaan kiinnitettävillä magneeteilla. Värivaihtoehtoina on valkoinen ja hopea.

Parvekkeiden alalasit

Lisää yksityisyyttä parvekkeille saa suojaamalla myös parvekkeen alalasit. Valikoimastamme alalaseille sopivat niin alumiiniset kuin screenkankaasta tehdyt vaihtoehdot. 

Soita 040 760 4894 tai laita sähköpostia info@kaihdinlehtonen.fi ja kysy edullista tarjoustamme

Takuu 3 vuotta - lupaus korkeasta laadusta