Sälekaihtimet

Sälekaihdin toimii tyylikkäänä ja ajattomana aurinko- ja näkösuojana. Mittatilaustyönä valmistetut, kotimaiset ja kestävät sälekaihtimet viimeistelevät kotisi sisustuksellisen ilmeen. Ne suojaavat liialta valolta, viilentävät sisätiloja kesäkuumalla ja toimivat lisälämpösuojana talvipakkasilla. 

  • Säleiden asentoa säätämällä pystyy helposti vaikuttamaan luonnonvalon määrään.
  • Sälekaihdin suojaa tehokkaasti kotisi yksityisyyttä.
  • Kaihdin voidaan asentaa joko ikkunan väliin tai pintaan.
  • Autamme oikean mallin löytämisessä ilmaisella mittakäynnillä.
  • Mittaus- ja asennuspalvelumme toimii vaivattomasti muun muassa pääkaupunkiseudulla, Läntisellä Uudellamaalla sekä Turun, Salon ja Loimaan seudulla.
  • Soita 040 760 4894 tai laita sähköpostia info@kaihdinlehtonen.fi ja kysy tarjoustamme.

Integroitu säädin

Integroidussa säätimessä säätötanko ja vetonarut ovat ikkunan välitilassa piilossa. Integroitu säädin on siisti ja turvallinen, ja sen käyttö on helppoa sekä vaivatonta. Valikoimassa on kaksi erilaista säädintä, Easy-säädin sekä Single-säädin. 

Perinteinen säädin

Perinteisessä säädinmallissa säätötanko ja vetonarut ovat ikkunan puitteessa huoneen puolella. Perinteinen säätötapa on tuttu ja turvallinen valinta. 

No.Hole-kaihdin 

No.hole-kaihtimella sisätilat saadaan hämärrettyä normaalia sälekaihdinta paremmin. No.hole-kaihtimen säleen reijät ovat pienet ja säleiden väli tiivis. Tämä takaa paremman pimentävyyden esimerkiksi makuuhuoneisiin.

Säleleveydet

Eri säleleveydet tarjoavat mahdollisuuksia eri tarpeisiin. Perinteinen 25 mm:n säleestä valmistettu sälekaihdin on yleisin vaihtoehto. Isoihin ikkuna-aloihin lisätyylikkyyttä saadaan valitsemalla 35 mm:n säleestä valmistettu, tyylikäs ja ajaton sälekaihdin. 16 mm:n säle sopii erityisesti oviin sekä pienemmille ikkunoille.

Erikoismalliset kaihtimet

Valmistamme sälekaihtimet myös pyöreisiin, kaareviin tai vinoihin ikkunoihin. Kaikki kaihdinmallit voidaan varustaa myös kauko-ohjauksella. 

Värit ja vaihtoehdot

Erilaisia värivaihtoehtoja on runsaasti. Esittelemme värimallistomme aina ilmaisen mittakäynnin yhteydessä. Tarpeen mukaan postitamme värinäytteet myös kotiisi tai näet ne esittelytilassamme Somerolla.

Valmistamme sälekaihtimet korkealaatuisesta polttomaalatusta alumiinista. Ylä-ja alakotelon valmistamme polttomaalatusta teräksestä. 

Meiltä myös kaihdinten varaosat sekä korjaukset. 

Takuu 3 vuotta - lupaus korkeasta laadusta

suositeltu enimmäisleveys ja korkeus

leveys 3000 mm / korkeus 3000 mm

suositeltu enimmäiskoko

5 m²

säleen leveys 

16 / 25 / 35 mm

säleen paksuus

n 0,21 mm

kotelot

polttomaalattu teräs, useita sävyjä

narut 

UV-suojattu polyesteripunos, useita sävyjä

pintaosat ikkunan puitteisiin

valkoinen / ruskea / harmaa

kapeat kaihtimet varustetaa lisäpainoilla

Lisäpainoista huolimatta säleiden vaakatasossa sekä alaslaskeutumisessa saattaa ilmetä puutteita

Esitteet

Sälekaihdinten esite

Esite Integroitu Easy

Esite Integroitu Single